Contact met The Fitnessclub Delft

Heb je een vraag of opmerking? Of wil je meer info?

Waar kun je ons vinden?

Openingstijden

Maandag 07:00-22:30
Dinsdag 07:00-22:30
Woensdag 07:00-22:30
Donderdag 07:00-22:30
Vrijdag 07:00-22:30
Zaterdag 08:00-16:00
Zondag 08:00-16:00

Adres

The Fitnessclub Delft,
Schieweg 89a,
2627AT DELFT,Nederland

Openingsdagen Feestdagen

1e Paasdag – GESLOTEN
2e Paasdag – 08:00-15:00u Open dag
Koningsdag – 08:00-15:00u Open dag
Hemelvaartsdag – 08:00-15:00u
1e Pinksterdag – GESLOTEN
2e Pinksterdag – 08:00-15:00u Open dag
Kerstavond – 08:00-15:00u
1e Kerstdag – GESLOTEN
2e Kerstdag – 08:00-15:00u Open dag
Oudejaarsdag – 08:00-15:00u
Nieuwjaarsdag – GESLOTEN

Tijdens de open dagen kunnen niet-leden geheel vrijblijvend komen sporten middels een gratis proefles. Doe een groepsles mee. Probeer onze fitnessapparatuur uit. Neem je sportmaatje mee naar de meest veelzijdige sportschool in Delft. Proef de sfeer en informeer naar alle mogelijkheden. Iedereen is van harte welkom.

We helpen je graag verder

Heb je een vraag of opmerking? Of wil je meer info?

Dit zeggen onze leden

Angelique

Ik kom hier graag. The Fitnessclub Delft is een super sportschool en de begeleiding is perfect. Er wordt echt tijd voor je gemaakt. Er staat zoveel apparatuur dat je nergens hoeft te wachten. De EGYM is ook geweldig! Verder zijn er ook leuke groepslessen. De sfeer is heel goed en de koffie erg lekker!

 

Karin

Goede sportschool waar je heerlijk zelf je gang kunt gaan. Mocht je toch iets willen vragen, er is altijd iemand in de buurt. Fijne afwisselende groepslessen. Het is er altijd netjes en de faciliteiten worden goed onderhouden en regelmatig uitgebreid. Ik ben fan van de EGYM.

Ernst Jan

Beste prijs kwaliteit in Delft. Goede begeleiding die het verschil maakt en zeer veel ruimte en machines om ongestoord zonder wachten je training te volgen. Je auto kun je gratis parkeren op de ruime parkeerplaats.

Michel

De sportschool in Delft waar het herkennen van jou behoefte voorop staat. Aandacht en kennis komen er samen voor een geweldig resultaat. Ook voor voedingsadviezen ben je hier op de juiste plek.

Bram

Ik heb de afgelopen jaren verschillende sportscholen geprobeerd, maar deze is de beste! Er is veel ruimte en de verscheidenheid aan machines is werkelijk indrukwekkend. Ik heb nog nooit zo’n keuze en zo’n kwaliteit gezien. Het is hier ook heel schoon. Het is altijd een plezier om hier te sporten.

Johan

Mooie ruime schone sportschool met veel verschillende mogelijkheden. Ook nooit erg druk door de ruimte en hoeveelheid fitnessapparatuur die er is. Er is ook altijd prima begeleiding aanwezig. Parkeren kan gratis achter het gebouw.

Jan

Heel mooie sportschool met vele nieuwe apparaten. Leuk en vriendelijk personeel. Ook veel kennis als het gaat om blessurebehandeling en training. Een fijne sportschool waar de oudere sporter zich zeer welkom voelt.

 Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl!

Over The Fitnessclub Delft

The Fitnessclub Delft helpt leden al jarenlang weer fitter, gezonder en slanker te worden. En te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Of het nou gaat over weer fit worden, afvallen of meer in balans leven. Interesse? Start dan nu met een gratis dagpas. Of wil je eerst ontdekken wat bij je past? Doe dan de lidmaatschapstest. Stel in ieder geval niet langer uit, want heel eerlijk, je bent al best een tijd bezig met uitstellen… Toch? Daarom, vandaag start jouw gezondere leefstijl! The Fitnessclub Delft is je coach.