Over The Fitnessclub Delft

The Fitnessclub Delft helpt leden weer fitter, gezonder en slanker te worden. En te blijven. De coaches staan garant voor 100% persoonlijke begeleiding. Of het nou gaat over weer fit worden, afvallen of meer in balans leven. Interesse? Start dan nu met een gratis dagpas. Of wil je eerst ontdekken wat bij je past? Doe dan de lidmaatschapstest. Stel in ieder geval niet langer uit, want heel eerlijk, je bent al best een tijdje bezig met uitstellen… Toch? Daarom! Start vandaag nog met jouw gezondere leefstijl. The Fitnessclub Delft is jouw persoonlijke coach.

Waarom The Fitnessclub Delft?

100% persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij The Fitnessclub Delft altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste en inspirerende clubgenoten

Uitgebreid aanbod

Heb je al de nodige ervaring of heb je juist die extra stok achter de deur nodig? Train vrij of onder begeleiding van een personal trainer die jou helpt je doelstellingen te behalen. Daarnaast is er een ruim aanbod aan groepslessen.

Deskundige fitnessinstructeurs en voedingsadvies

Bij The Fitnessclub Delft krijg je te maken met deskundige fitnessinstructeurs en voedingsadviezen die ervoor zorgen dat jij jouw doelen behaalt.

De modernste fitnessapparatuur

Bij The Fitnessclub Delft maken we gebruik van de modernste fitnessapparatuur.

The Fitnessclub Team

 

Michiel

Eigenaar

Michelle

Receptie medewerker

Cynthia

Groepsles Coördinator

Frank

Management – Personal Trainer

Cassandra

Personal Trainer

Thomas

Personal Trainer

Luuk

Receptie medewerker

Christian

IT specialist

Thierry

Management Master Instructor

Sebastiaan

Receptie front desk

Jesse

Personal trainer

Sander

Personal trainer

Meer info?

Heb je een vraag of opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

 Wat onze leden zeggen

Ik kom hier graag. The Fitnessclub Delft is een super sportschool en de begeleiding is perfect. Er wordt echt tijd voor je gemaakt. Er staat zoveel apparatuur dat je nergens hoeft te wachten. De EGYM is ook geweldig! Verder zijn er ook leuke groepslessen. De sfeer is heel goed en de koffie erg lekker!

-Angelique

Goede sportschool waar je heerlijk zelf je gang kunt gaan. Mocht je toch iets willen vragen, er is altijd iemand in de buurt. Fijne afwisselende groepslessen. Het is er altijd netjes en de faciliteiten worden goed onderhouden en regelmatig uitgebreid. Ik ben fan van de EGYM.

-Karin

Beste prijs kwaliteit in Delft. Goede begeleiding die het verschil maakt en zeer veel ruimte en machines om ongestoord zonder wachten je training te volgen. Je auto kun je gratis parkeren op de ruime parkeerplaats.

-Ernst Jan

De sportschool in Delft waar het herkennen van jou behoefte voorop staat. Aandacht en kennis komen er samen voor een geweldig resultaat. Ook voor voedingsadviezen ben je hier op de juiste plek.

-Michel

Ik heb de afgelopen jaren verschillende sportscholen geprobeerd, maar deze is de beste! Er is veel ruimte en de verscheidenheid aan machines is werkelijk indrukwekkend. Ik heb nog nooit zo’n keuze en zo’n kwaliteit gezien. Het is hier ook heel schoon. Het is altijd een plezier om hier te sporten.

-Bram

Heel mooie sportschool met vele nieuwe apparaten. Leuk en vriendelijk personeel. Ook veel kennis als het gaat om blessurebehandeling en training. Een fijne sportschool waar de oudere sporter zich zeer welkom voelt.

-Jan

Mooie ruime schone sportschool met veel verschillende mogelijkheden. Ook nooit erg druk door de ruimte en hoeveelheid fitnessapparatuur die er is. Er is ook altijd prima begeleiding aanwezig. Parkeren kan gratis achter het gebouw.

-Johan

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl!

The Fitnessclub Delft: Jouw partner voor afvallen, groepslessen en personal training

Het is al jarenlang bekend dat The Fitnessclub Delft mensen uit Delft helpt op het gebied van afvallen, groepslessen en personal training. Ons diverse aanbod maakt het voor onze leden mogelijk om hun doelen te bereiken en te behouden. Met onze Gratis Dagpas en onze Lidmaatschapstest geven we iedereen de kans om gratis kennis met ons te maken. Bovendien staat ons competente team altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken!