Wat zijn de tarieven van The Fitnessclub Delft?

Passend programma

 

Bij The Fitnessclub Delft krijg je een passend programma dat aansluit op jouw voorkeuren en wensen. Bij ons kan je al komen sporten vanaf €10,49 per week. Doe de online lidmaatschapstest en ontdek welk programma het beste bij jou past. Vul je gegevens in en klik op verzenden.

Wat onze leden zeggen

Angelique

Ik kom hier graag. The Fitnessclub Delft is een super sportschool en de begeleiding is perfect. Er wordt echt tijd voor je gemaakt. Er staat zoveel apparatuur dat je nergens hoeft te wachten. De EGYM is ook geweldig! Verder zijn er ook leuke groepslessen. De sfeer is heel goed en de koffie erg lekker!

Karin

Goede sportschool waar je heerlijk zelf je gang kunt gaan. Mocht je toch iets willen vragen, er is altijd iemand in de buurt. Fijne afwisselende groepslessen. Het is er altijd netjes en de faciliteiten worden goed onderhouden en regelmatig uitgebreid. Ik ben fan van de EGYM.

Ernst Jan

Beste prijs kwaliteit in Delft. Goede begeleiding die het verschil maakt en zeer veel ruimte en machines om ongestoord zonder wachten je training te volgen. Je auto kun je gratis parkeren op de ruime parkeerplaats.

Michel

De sportschool in Delft waar het herkennen van jou behoefte voorop staat. Aandacht en kennis komen er samen voor een geweldig resultaat. Ook voor voedingsadviezen ben je hier op de juiste plek.

Bram

Ik heb de afgelopen jaren verschillende sportscholen geprobeerd, maar deze is de beste! Er is veel ruimte en de verscheidenheid aan machines is werkelijk indrukwekkend. Ik heb nog nooit zo’n keuze en zo’n kwaliteit gezien. Het is hier ook heel schoon. Het is altijd een plezier om hier te sporten.

Johan

Heel mooie sportschool met vele nieuwe apparaten. Leuk en vriendelijk personeel. Ook veel kennis als het gaat om blessurebehandeling en training. Een fijne sportschool waar de oudere sporter zich zeer welkom voelt.

Jan

Heel mooie sportschool met vele nieuwe apparaten. Leuk en vriendelijk personeel. Ook veel kennis als het gaat om blessurebehandeling en training. Een fijne sportschool waar de oudere sporter zich zeer welkom voelt.

Jouw voordelen bij The Fitnessclub Delft

 

Persoonlijke begeleiding

Jouw fitness doelen en wensen hebben onze hoogste prioriteit. Daarom staat ons professionele team van trainers altijd voor je klaar met persoonlijke en individuele ondersteuning.

Uitgebreid aanbod

Heb je al de nodige ervaring of heb je juist die extra stok achter de deur nodig? Train vrij of onder begeleiding van een personal trainer die jou helpt je doelstellingen te behalen. Daarnaast is er een ruim aanbod aan groepslessen.

De modernste fitnessapparatuur

Bij The Fitnessclub Delft maken we gebruik van de modernste fitnessapparatuur.

Deskundige fitnessinstructeurs en voedingsadvies

Bij The Fitnessclub Delft krijg je te maken met deskundige fitnessinstructeurs en voedingsadviezen die ervoor zorgen dat jij jouw doelen behaalt.

Hoe werkt het?

Zodra we je antwoorden hebben ontvangen bellen we je om samen een persoonlijke kennismaking in te plannen. Tijdens die kennismaking kun je rustig sfeer proeven, terwijl we jouw wensen en de best passende programma’s doornemen.

Daarna bepaal je zelf of je er vertrouwen in hebt dat wij jou verantwoord kunnen helpen starten met je gezondere, fittere leefstijl. Net als de vele mensen voor jou. Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact op. Welkom bij The Fitnessclub!

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere en slankere leefstijl!

Maak kennis met The Fitnessclub Delft en ontdek welk programma het beste past bij jouw wensen en behoeften.

Meest gestelde vragen (en antwoorden!) over de The Fitnessclub Delft lidmaatschapstest

Zijn er kosten aan verbonden?

Hoe gaat het na het invullen?

Kan ik na de start nog van programma wisselen?