EGYM bij The Fitnessclub Delft

 

Persoonlijk

Ieder individu ontvangt een op maat gemaakt plan.

Deskundig personeel

Wij werken met de beste personal trainers.

Modernste apparatuur

Wij werken met de modernste fitnessapparatuur.

Resultaatgericht

Wij zijn gefocust op jouw resultaat.

Behaal je doelen met EGYM

Waarom trainen met EGYM?

  • Eenvoudig & veilig trainen dankzij de volautomatische toestellen en opslag van de trainingsdata via jouw persoonlijke chip
  • Fit & vitaal door effectieve training, slechts 2x 30 minuten per week
  • Resultaatgericht trainen door optimale begeleiding
  • Altijd & overal inzage in je trainingsresultaat
  • Afwisselende trainingsschema’s

Met EGYM hebben we alles in de sportschool wat je nodig hebt om je persoonlijke doelen te behalen, of dit nu een gezond gewicht, een betere conditie of meer spieren is. De EGYM fitnesscirkel is een cirkel van volautomatische fitnesstoestellen. Het is daarmee het meest innovatieve trainingsconcept in de fitnessbranche waarmee je wel tot 10 keer meer resultaat kunt behalen dan met een reguliere training.

De EGYM trainer stelt eenmaal alle toestellen voor je in zoals je zitpositie en trainingsgewicht. Je kunt zodoende nooit iets verkeerd doen. Alle gegevens worden automatisch bewaard op je persoonlijke chipkaart. Elke deelnemer traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment, waardoor je zonder wachttijden binnen 30 minuten een complete workout doet.

Via het touchdisplay krijg je trainingsinstructies waardoor een onjuiste uitvoering van de oefening tot het verleden behoort en blessures worden voorkomen. Iedere 6 weken een update met je EGYM trainer en een ander trainingsprogramma waardoor het nooit saai wordt. Via je mobiele app heb je altijd inzage in je progressie en trainingsresultaat.

Wat onze leden zeggen

Ik kom hier graag. The Fitnessclub Delft is een super sportschool en de begeleiding is perfect. Er wordt echt tijd voor je gemaakt. Er staat zoveel apparatuur dat je nergens hoeft te wachten. De EGYM is ook geweldig! Verder zijn er ook leuke groepslessen. De sfeer is heel goed en de koffie erg lekker!

-Angelique

Goede sportschool waar je heerlijk zelf je gang kunt gaan. Mocht je toch iets willen vragen, er is altijd iemand in de buurt. Fijne afwisselende groepslessen. Het is er altijd netjes en de faciliteiten worden goed onderhouden en regelmatig uitgebreid. Ik ben fan van de EGYM.

-Karin

Beste prijs kwaliteit in Delft. Goede begeleiding die het verschil maakt en zeer veel ruimte en machines om ongestoord zonder wachten je training te volgen. Je auto kun je gratis parkeren op de ruime parkeerplaats.

-Ernst Jan

De sportschool in Delft waar het herkennen van jou behoefte voorop staat. Aandacht en kennis komen er samen voor een geweldig resultaat. Ook voor voedingsadviezen ben je hier op de juiste plek.

-Michel

Ik heb de afgelopen jaren verschillende sportscholen geprobeerd, maar deze is de beste! Er is veel ruimte en de verscheidenheid aan machines is werkelijk indrukwekkend. Ik heb nog nooit zo’n keuze en zo’n kwaliteit gezien. Het is hier ook heel schoon. Het is altijd een plezier om hier te sporten.

-Bram

Mooie ruime schone sportschool met veel verschillende mogelijkheden. Ook nooit erg druk door de ruimte en hoeveelheid fitnessapparatuur die er is. Er is ook altijd prima begeleiding aanwezig. Parkeren kan gratis achter het gebouw.

-Johan

Heel mooie sportschool met vele nieuwe apparaten. Leuk en vriendelijk personeel. Ook veel kennis als het gaat om blessurebehandeling en training. Een fijne sportschool waar de oudere sporter zich zeer welkom voelt.

-Jan

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven!

Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis Dagpas.

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.