Personal Training bij The Fitnessclub Delft

 

Persoonlijk

Ieder individu ontvangt een op maat gemaakt plan.

Deskundig personeel

Wij werken met de beste personal trainers.

Modernste apparatuur

Wij werken met de modernste fitnessapparatuur.

Resultaatgericht

Wij zijn gefocust op jouw resultaat.

Behaal je doelen met Personal Training

Bij The Fitnessclub Delft word je omringd door deskundige fitnessinstructeurs, die je kunnen ondersteunen met fitnessoefeningen. We wijzen je op de juiste houding om oefeningen effectief uit te voeren. We maken je in de sportschool wegwijs op de apparatuur om verantwoord te sporten. We geven je graag persoonlijk advies en helpen je bij het opstellen van een persoonlijk fitnessprogramma.

Heb je een bepaald trainingsdoel voor ogen? Vind je het lastig om dit doel te bereiken? Onze personal trainers ondersteunen je bij het behalen van jouw doel, welk doel je ook voor ogen hebt! Wil je afvallen, gespierder worden of je conditie verbeteren? We stellen een trainingsprogramma voor je op, afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Trainen met een personal trainer zorgt ervoor dat je net dat ene stapje verder gaat. Maar dan wel op een veilige en verantwoorde manier!

Bekijk hoe je fysieke gesteldheid is met onze Body Check-up!

Heb je fysieke ongemakken? Onze fysiotherapeut kan je hiermee helpen. Kies voor voldoende beweging en voel je fitter!

Wat onze leden zeggen

Ik kom hier graag. The Fitnessclub Delft is een super sportschool en de begeleiding is perfect. Er wordt echt tijd voor je gemaakt. Er staat zoveel apparatuur dat je nergens hoeft te wachten. De EGYM is ook geweldig! Verder zijn er ook leuke groepslessen. De sfeer is heel goed en de koffie erg lekker!

-Angelique

Goede sportschool waar je heerlijk zelf je gang kunt gaan. Mocht je toch iets willen vragen, er is altijd iemand in de buurt. Fijne afwisselende groepslessen. Het is er altijd netjes en de faciliteiten worden goed onderhouden en regelmatig uitgebreid. Ik ben fan van de EGYM.

-Karin

Beste prijs kwaliteit in Delft. Goede begeleiding die het verschil maakt en zeer veel ruimte en machines om ongestoord zonder wachten je training te volgen. Je auto kun je gratis parkeren op de ruime parkeerplaats.

-Ernst Jan

De sportschool in Delft waar het herkennen van jou behoefte voorop staat. Aandacht en kennis komen er samen voor een geweldig resultaat. Ook voor voedingsadviezen ben je hier op de juiste plek.

-Michel

Ik heb de afgelopen jaren verschillende sportscholen geprobeerd, maar deze is de beste! Er is veel ruimte en de verscheidenheid aan machines is werkelijk indrukwekkend. Ik heb nog nooit zo’n keuze en zo’n kwaliteit gezien. Het is hier ook heel schoon. Het is altijd een plezier om hier te sporten.

-Bram

Mooie ruime schone sportschool met veel verschillende mogelijkheden. Ook nooit erg druk door de ruimte en hoeveelheid fitnessapparatuur die er is. Er is ook altijd prima begeleiding aanwezig. Parkeren kan gratis achter het gebouw.

-Johan

Heel mooie sportschool met vele nieuwe apparaten. Leuk en vriendelijk personeel. Ook veel kennis als het gaat om blessurebehandeling en training. Een fijne sportschool waar de oudere sporter zich zeer welkom voelt.

-Jan

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven!

Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis Dagpas.

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.